Eesti kardikeskuste karikasari on kiirust ja põnevust täis võistlussari, mis toob kokku kardisõidu huvilised üle kogu riigi. See on hea võimalus kõigile adrenaliinisõpradele, alates algajatest kuni kogenud sõitjateni, et võtta mõõtu võidusõidurajal, kus lisaks kiirusele loeb ka taktika ja osavus.

Karikasari koosneb üheksast etapist, mis viiakse läbi erinevates asukohtades üle Eesti, pakkudes sõitjatele mitmekülgseid ja tehniliselt erinevaid radu. Iga etapp on uus väljakutse, kus võistlejad saavad testida oma oskusi ja arendada sõidutehnikat.

Sa ei ole proff? Ära muretse – võistlustele ei ole lubatud kardilitsentsiga võistlejaid, kes omavad EAL-i (Eesti Autospordi Liit) süsteemis kehtivat litsentsi. Igal etapil ei ole kohustuslik ka osaleda – pane end proovile etapil, mis sobib sulle aja ja koha tõttu kõige paremini! Igas kardikeskuses on olemas võistlemiseks vajalik varustus – tule kasvõi, käed taskus.

Võistlusetappide päevade ajakava

Vabatreening kell 10.00–11.30.

Võistlejate registreerimine/check-in kell 10.00–11.45.

Võistlejate koosolek kell 11.45–12.00.

Võistlussõidud algavad kell 12.00.

Võistlusetapi autasustamine – pärast finaalsõitude lõppu.

Esimene etapp toimub 4. mail LaitseRallyParki hobikardirajal, kus saavad osaleda kõik vähemalt 14-aastased. Võistlus jaguneb kolme kaalukategooriasse, mis tagab võistlusvõrdsuse ja annab võimaluse kõigil osalejatel leida endale sobivaim võistlusklass ning näidata oma parimaid sõiduoskusi.

  • Fly weight (kaal alla 65 kg)

  • Standard (kaal 65–85 kg)

  • Heavy weight (kaal üle 85 kg)

Kui kaal ei vasta minimaalsele kaalule stardis, ei pea sa taas muretsema – iga sõidu ajaks antakse igale sõitjale lisaraskused (ballastid).

Kogu sari kulmineerub 22. septembril toimuva superfinaaliga LaitseRallyParki võistluskardirajal, kuhu tavapäraselt hobikardi harrastajaid ei lasta. LaitseRallyParki võistlusraja on disaininud Hermann Tilke Engineering, mis on kuulus F1-ringradade ja Porsche kogemuskeskuste võidusõiduradade looja.

See on suurepärane võimalus kõigile spordi- ja kiirusearmastajatele, et näidata oma oskusi ning kirge kardisõidu vastu. Võitjatele on vägevad auhinnad ja kuna sõidetakse SODI kartidega, siis kogudes sarjas piisavalt punkte, võid saada lausa kutse SODI hobikardi maailmameistrivõistluste finaalsõitudesse!

Võistluste kalender ja registreerimine

4.05.2024 – LaitseRallyPark, kart@laitserallypark.ee

26.05.2024 – Kuningamäe Kardikeskus, info@kuningamae.ee

16.06.2024 – Rapla kardirada, info@karting.ee

30.06.2024 – RaassillaRX, admin@raassillarx.ee

21.07.2024 – Unibet Kardikeskus, unibetkardikeskus@gmail.com

4.08.2024 – Aravete kardirada, info@kartin.ee

25.08.2024 – Porsche Ring, kontakt@porschering.ee

8.09.2024 – Lange Motokeskus, info@langemotokeskus.com

22.09.2024 – Superfinaal, LaitseRallyPark, võistluskardirada

NB! Igale etapile peab registreerima eraldi ülaltoodud korraldajate kaudu!

Võistlusjuhendiga saab tutvuda siin. Ürituse kohta leiad jooksvalt infot Eesti kardikeskuste karika Facebooki lehelt.

Ära maga maha võimalust kihutada ja võistelda tiitli nimel! Saa osa põnevusest ja adrenaliinist – registreeru juba täna!

Registreeri end 4. mail toimuvale avaetapile: REGISTREERIMISVORM

Avaetapi lisainfo: kart@laitserallypark.ee või tel 501 9367

Laitse Rally Park