Kolme võiduni peetava seeria esimese mängu võitis Real teisipäeval tulemusega 90:74 ja Baskonial ei tekkinud erilisi šansse ka neljapäeval. Esimese poolaja järel oli Baskonia taga 40:46, aga neljandal perioodil tegi Real sisse ligi 20-punktilise vahe.

Võitjate kasuks viskas Facundo Campazzo 24 punkti ja andis 7 korvisöötu, Guerschon Yabusele lisas 16 ja Sergio Llull 13 punkti. Baskonia resultatiivseim oli Vanja Marinkovic 20 punktiga, Codi Miller-McIntyre’i arvele jäi 13 punkti, 6 lauapalli ja 8 söötu.

Kotsar viskas 19 minutiga 3 punkti (kahesed 2-st 1, vabavisked 1-st 1), võttis 1 lauapalli ja tegi 1 pallikaotuse. Raieste tõi 11 minutiga oma play-off’i karjääri esimesed 3 punkti (kolmesed 2/1), võttis 1 lauapalli ja andis 1 söödu.

„Üks asi, mis on meie võistkonnale ja mängijatele väga oluline, et täna me tõestasime, et suudame Reali võita,“ jäi Baskonia peatreener Duško Ivanovic pärast kohtumist antud intervjuus positiivseks ja lisas, et kolmandas mängus tuleb kõva võitlus.

Seeria kolmas mäng peetakse kolmapäeval Vitorias.

Real - Baskonia blogi:

Teises neljapäeval peetud mängus alistas Ateena Panathinaikos kodusaalis Tel Avivi Maccabi 95:79 ja viigistas seeria 1:1 peale. Kuigi Maccabi pidi hakkama saama ilma oma parima mängija Wade Baldwinita, oli Panathinaikos esimesel veerandajal hädas ja see kaotati 20:28. Teise veerandaja võitis Panathinaikos aga koguni 31:11 ja kättevõideldud edu ei antud käest ka teisel poolajal.

Panathinaikose tagamees Kostas Sloukas püstitas 29 punktiga oma Euroliiga punktirekordi, Ioannis Papapetrou lisas 15 ja Konstantinos Mitoglou 14 punkti. Maccabi resultatiivseim oli 18 punktiga Lorenzo Brown.