Norra murdmaasuusatamise naiste A-koondisse on tavapärase 10 sportlase asemel nimetatud praeguse seisuga üheksa nime. Koondise treener Sjur Ole Svarstad ei salga, et vaba koht on jäetud 35-aastasele Therese Johaugile, kes mõlgutab mõtteid võimalikust tagasitulekut.

Johaug pani möödunud suusahooajal end üle pika aja tippkonkurentsis proovile, teenides Norra meistrivõistlustel 30 km vabatehnikasõidus ülekaaluka võidu. Seejuures edestas Pekingi olümpiamängude järel tippspordiga lõpparve teinud Johaug lähimat konkurenti pea kolme minutiga.

Svarstad on Johaugi võimalikust naasmisest rääkides lootusrikas. „Kui Johaug soovib koondisega liituda, siis see ei sõltu meist, vaid ainult temast endast. Ma ei tea, mida Therese kavatseb järgmisel talvel teha, kuid usun, et ta oles väga heal tasemel,“ rääkis Koondise treener.

Norra naiste koondisesse nimetatud üheksa sportlast: Lotta Udnes Weng, Mathilde Myhrvold, Julie Myhre, Heidi Weng, Anne Kjersti Kalvå, Tiril Udnes Weng, Margrethe Bergane, Kristin Fosnæs, Kristine Stavås Skistad