Unitedi Premier League´i hooajast on kujunenud katastroof, kuna 50 punktiga ollakse alles seitsmendal kohal. Edu ei saatnud klubi ka Meistrite liigas, kus jäädi pidama alagrupiturniirile. Viimane võimalus kevad karikavõiduga lõpetada on Manul kodusel FA Cupil, kus nädalavahetusel alistati penaltiseeria järel esiliigas mängiv Coventry City.

Paraku oli Unitedi esitus Coventry vastu niivõrd hambutu, et see vallandas laia kriitikalaviini. Klubi peatreener Erik ten Hag peab aga meedia sellist käitumist lapsikuks ja häbiväärseks.

„Jalgpall seisneb tulemustes ja me jõudsime finaali. Me väärisime seda mitte ainult Coventry vastu tehtud esituse põhjal, vaid ka kõiki teisi mänge vaadates,“ tõdes Ten Hag.

Endise Unitedi legendi Roy Keane´i sõnul oli klubi pühapäevane esitus piinlik ja šokeeriv. Kuidas näeb olukorda Ten Hag? „Teie reaktsioon on piinlik... Kõik kommentaarid on olnud häbiväärsed,“ sedastas hollandlane.

United kohtub 25. mail peetavas finaalis Manchester Cityga. Järgmine kohtumine Inglismaa kõrgliigas mängitakse kolmapäeval, kui kodustaadionil võõrustatakse liigatabeli viimast Sheffield Unitedit.