Nashville´is peetud võistlus pandi Ryanile tehtud tapmisähvarduse tõttu laupäeval ligi pooleteiseks tunniks seisma. USA mängija tegi intsidendi järel sotsiaalmeedias postituse, kus selgitas juhtunu tasuta.

„Soovin tänada politseinikke ja turvatöötajaid, kes tagasid selle, et meil kõigil oleks ohutu võistelda. Olen oma karjääri jooksul pidanud rinda pistma erinevate ähvardustega, kuid tänane päev oli teistsugune,“ sedastas Ryan oma Instagrami kontol.

USA discolfar tunnistas, et tehtud tapmisähvardus seadis lisaks talle ohtu ka kõigi teiste pealtvaatajate ja mängijate heaolu. „See on suurepärane näide sellest, mis võib juhtuda, kui mingis kogukonnas tolereeritakse äärmuslikke vaateid. Selliste inimeste kaasamine ja sallimine ainult suurendab ohtu ja muudab meie (transsooliste) olukorra ainult hullemaks. Sellistest ähvardustest ei saa mööda vaadata ja sellest tuleb rääkida,“ lisas ta.

Nashville´i Music City Openil triumfeeris Kristin Tattar tulemusega 13 alla par´i. Ryan teenis 38 sportlase seas 15. koha tulemusega +13.