Ingrid Neeli paariline Eikeri hoiab WTA paarismängu edetabelis 26. kohta ning koos maailma esikümnesse kuuluva Ruudiga oleks duol potentsiaali saata Pariisis korda midagi suurt. Selleks, et nad olümpial segapaarismängus koos riiki esindada saaksid peaks kokku langema aga kaks asja.

Vastavalt reglemendile saavad segapaarismängus osaleda vaid tennisistid, kes on kindlustanud koha üksik-või paarismängu turniirile. Kui Ruud hoiab maailma edetabelis kuuendat kohta ja saab seeläbi kaasa lüüa mõlemas mänguliigis, siis Eikeri peab WTA paarismängu edetabelis Pariisi olümpiale kvalifitseerumiseks tõusma 10 parema sekka.

Aga ka sellest ei pruugi piisata... Kui Eikeril peakski õnnetuma end TOP 10 sekka murda, siis vajab ta paarismänguturniiril osalemiseks teist Norra naismängijat, kes kuulub maailma edetabelis 300 parema sekka. Eikeri järel hoiab norralannadest parimat WTA edetabelikohta Malene Helgø, kes on üksikmängus maailma 388. number.

Norra tennise- ja padeliliidu mänedžer Fredrik Lovén pole aga lootust maha matnud, kuid tõdes samuti, et võimalus selleks on minimaalne. „Võimalus on väike, kuid see on olemas,“ tunnistas Loven. „Kui see peaks aga juhtuma, siis on Ruud ja Eikeri suured medalikandidaadid. Nad tõestasid seda juba detsembris United Cupil, kus võideti koos Horvaatia paari. Casper ei mängi küll paarismängu tihti, aga kui oled edukas üksikmängus, siis on võimalus olla edukas ka teistes mänguliikides.“

Pariisi olümpiamängudele kvalifitseerumine lõppeb tennises 10. juunil. Enne seda ootavad Eikerit koos Neeliga ees WTA 1000 kategooria liivaturniirid Madridis ja Roomas ning aasta teine slämmiturniir Prantsusmaal.