Kohtumine algas Eesti jaoks raskelt ning Šveitsi kurlingupaar kontrollis kohtumise käiku, võites viimase kivi eelist kasutades voore kahe punkti kaupa ning sundides eestlasi võtma ühte punkti ilma viimase kivi eelist omamata.

Neljanda vooru lõppedes oli seis 4:2 Šveitsi kasuks. Eesti tuli mängu tagasi viiendas voorus, teenides kolm punkti ja vähendades vahe 4:5-le.

Paraku ei õnnestunud Eestil järgmistes voorudes edukalt jätkata. Kuuendas voorus oli seis pingeline ning lõpptulemuse väljaselgitamiseks pidi kohtunik mõõtma kivide asetust, kuid kahe punkti võit läks siiski Šveitsile. Seitsmendas voorus vormistas Šveits võidu otsustava punkti röövimisega.

Šveits on hetkel A alagrupis ainus täiseduga võistkond. Eesti asub alagrupis kolme võidu ja kahe kaotusega kolmandal kohal. Teisele kohale tõusis Itaalia esindus nelja võidu ja ühe kaotusega. Alagrupist edasipääsejad selguvad neljapäeval. Alagrupi võitja pääseb otse poolfinaali, teine ja kolmas koht peavad edasipääsu eest mängima play-off´is.

Teisipäeval kohtuvad Kaldvee ja Lill Norra esindusega, kellel on samuti kirjas kolm võitu ja kaks kaotust.