Tiitli kindlustamiseks vajas Inter linnarivaal AC Milani vastu esmaspäeval võitu. Inter alustaski kohtumist teravamalt ja keskkaitsja Francesco Acerbi viis nad juba 18. minutil juhtima. Kuigi avapoolajal rohkem väravaid ei nähtud, siis kohe teise poolaja alguses haaras Inter 2:0 eduseisu, sest värava sai kirja ka ründetuus Marcus Thuram.

Seis oli Milani jaoks küll hapu, aga neid kannustas teadmine, et viigilise tulemuse korral ei saaks Inter ühisel San Siro staadionil tiitlipidu püsti panna. 80. minutil õnnestuski Milanil kaotusseis minimaalseks vähendada, kui skoori tegi keskkaitsja Fikayo Tomori.

Kohtumise lisaminutitel läksid asjad tuliseks ja punase kaardi teenisid nii Milani mängumehed Theo Hernandez ja Davide Calabria kui ka Interi äärekaitsja Denzel Dumfries. Enamaks tunamullusel tšempionil siiski rammu ei jätkunud, Inter võitis mängu 2:1 ja saab tuleval hooajal lisada klubi logole ka teise tähekese.

Interist sai ühtlasi meistritiitlite arvestuses taas Milano edukaim klubi, sest Milanil on liigatiitleid 19. Torino Juventuseni (36 tiitlit) on mõlemal aga veel pikk tee minna.

Kohtumise tipphetked:

Teises esmaspäeval peetud kohtumises kaotas AS Roma koduväljakul Bolognale 1:3. Ülikoolilinna klubi astus võiduga ka suure sammu Meistrite liiga suunas, kuhu tuleval hooajal pääseb vähemalt viis Itaalia klubi. Nimelt on suurüllataja Bologna liigatabelis viis vooru enne hooaja lõppu 62 punktiga neljas, mängu vähem pidanud Atalanta ja Roma jäävad neist vastavalt seitsme ja kaheksa silma kaugusele.

Interi (86 punkti) järel on Milan 69 punktiga teine ja Juventus 64 punktiga kolmas.

Tabeliseis: