Kvalifikatsiooni esimeses osas näitas ALM Honda Racingu sõitja Volt viiendat aega, aga tema kiired ringid kustutati, kuna ta oli ületanud rajajooni ning see tähendas startimist viimaselt kohalt. Esimeses sõidus tegi Volt korraliku stardi ja hakkas siis positsioone tagasi võtma. Poolel distantsil oli ta tõusnud viiendale kohale, kus Honda Civic Type-R TCR piloot sõidu ka lõpetas.

Teises võistlussõidus lõppes Volti teekond kiiresti, kui ta sõidu algfaasis raja äärde jäi.

Kvalifikatsioonis kustutati kõik kolm kiiret ringi rajajoonte ületamise tõttu ja kindlasti mõjutas see tervet nädalavahetust,“ rääkis Volt pressiteate vahendusel. „Tegime kõvasti tööd selle nimel, et saada paika hea seade ja esimeseks sõiduks see õnnestus. See lubas teha korraliku etteaste ja tulla viiendale kohale. Teises sõidus oli tehniline probleem, mis tingis omakorda kokkupõrke konkurendiga ja selle probleemi tõttu enam jätkata ei saanud. Kui võtta midagi positiivset kaasa, siis on selleks sõidukiirus, millega oleksime võimelised võidu peale sõitma. Läheme selle teadmisega vastu järgmistele etappidele ja eesmärk on vältida selle nädalavahetuse vigu ning kiirus heaks tulemuseks realiseerida.“

Esimeselt etapilt kogus Volt 24 punkti, mis annab talle tabelis 11. koha. ALM Honda Racing meeskonna teised sõitjad asuvad sarja kokkuvõttes eespool: esimeses sõidus kolmandana lõpetanud Argentina võidusõitja Ignacio Montenegro on kolmas (58 p) ja Levente Losonczy Ungarist on üheksas (27 p). Sarja liider on Franco Girolami (85 p).

TCR Europe sarja järgmine etapp sõidetakse 17.-19. mail Belgias, Zolderi ringrajal. Enne seda, 3.-5. mail stardib Ruben Volt ja ALM Honda Racing meeskond Itaalia meistrisarja avaetapil Misano ringrajal.