Neel ja Eikeri said Stuttgardi liivaturniiri finaalis napi kaotuse, kui tunnistasid alles otsustava kiire lõppmängu järel Hao-Ching Chani ja Veronika Kudermetova 4:6, 6:3, 10:2 paremust.

Teel finaali alistasid Neel ja Eikeri kaheksa parema seas ka tugeva Venemaa paari Anastassia Potapova ja Vera Zvonarjova. Poolfinaalis saadi tšehhitarilt Barbora Krejcikovalt ja sakslannalt Laura Siegemundiga loobumisvõit.

Varasemalt kolm WTA turniiri võitnud Neel ja Eikeri kerkisid paarismängu edetabelis karjääri kõrgeimatele positsioonidele, kui hõivasid vastavalt 34. ja 26. tabelirea. Kusjuures 34. positsioon tähistab ka Eesti tennisistide parimat kohta paarismängu edetabelis.

Naiste üksikmängu edetabelis langes Kaia Kanepi 230. kohale (-2), Malõgina kerkis 363. (+4) ja Maileen Nuudi on 514. (-2).

Esireketina jätkab poolatar Iga Swiatek, kellele järgnevad valgevenelanna Arõna Sabalenka ja ameeriklanna Coco Gauff.

Eesti parim meestennisist Mark Lajal loovutas 15 positsiooni ja on nüüd maailma 223. reket. Daniil Glinka kerkis aga karjääri parimale kohale ehk 442. (+6). 1000 parema sekka mahub ka Oliver Ojakäär, kes on 881. tabelireal (-1).

Esireket Novak Djokovici järel on endiselt teine itaallane Jannik Sinner ja kolmas hispaanlane Carlos Alcaraz.