„Pean ütlema, et teisipäev oli karm. Ma ei saanud palju magada, kui pidin kausi ääres rahunema,“ rääkis Lindholm rallit.fi-le.

„Mul oli ka palavik, aga õnneks istus Reeta kaardilugemise ajal rooli ning ma sain kõrvalistmel magada. Legend ei tulnud hea, ütlen ausalt,“ naeris ta.

Ralli ise algas Lindholmile samuti kurjakuulutavalt. Juba esimesel katsel pidi ta koos kaardilugeja Reeta Hämäläineniga rehvi vahetama. Katse ajad polnud samuti midagi erilist. Reedese päeva lõpuks hoiab ta alles kaheksandat kohta, kaotades liidrile, Bulgaaria lipu all võistlevale venelasele Nikolai Grjazinile pea nelja ja poole minutiga.

„Olen nüüd saanud süüa, seega püsin enamvähem sirgelt ja üleval. Aga ma teadsin juba hommikul, et sellest ei tule hea sõidupäev. Tegu on ralliga, kus sa pead pidevalt kohanema ja teed lugema. Ei ole lihtne,“ lisas ta.

Rally2 autode arvestuses - kaugeltki mitte kõik Rally2 autod pole end WRC2 klassis üles andnud - on Hyundaiga sõitev Lindholm alles 11. kohal. Temast kaks kohta eespool on Georg Linnamäe (Toyota GR Yaris Rally2). Esikolmiku moodustavad kaheksa katse järel Grjazin, prantslane Yohan Rossel (mõl Citroen C3 Rally2, +31,1) ja britt Gus Greensmith (Škoda Fabia RS Rally2, +36,4).