Nelja hulka pääsemisest jäid tartlast lahutama vaid mõned punktid, sest kolmanda asetusega Karan Rajan Rajarajan võttis temalt mõlemad geimid vaid tänu õnnelikumale lõpule, esimese 21:19 ja teise 23:21.

Sellise tasemega rahvusvahelisel turniiril täiskasvanute seas esimest korda valikturniirilt põhitabelisse pääsenud Kilk ei tundnud maailma edetabelis temast enam kui nelisada kohta (vastavalt 127. ja 563.) kõrgemal paikneva vastase ees mingit aukartust – suurema osa avageimi algusest meie noormees juhtis (viimati 6:5). Siis sai Rajarajan ette 9:7 ning kasvatas lühikese ajaga oma edu 15:8-le. Kilk siiski veel käega ei löönud, vähendades kaotusseisu 15:17-le. Esimese geimpallini jõudis siiski 1996. aastal sündinud Taani kodanik. Kilk tühistas küll esimese ja teise geimpalli, kuid kolmas, Rajarajani reketilt piki piiri lennanud pall jäi tõrjumata.

Teine geim tundus tasavägise alguse järel minevat Kilgile, kes muutis kaotusseisu 4:5 kiiresti eduseisuks 11:5. Vastane hakkas aga tasahilju lähemale tulema, jõudes viigini 14:14 ja minnes ette 18:15. Veel oli tartlasel jaksu rinnale tõusta, 18:20 pealt oma rünnakust ja vastase eksimusest 20:20 ning 21:21-le nutikast pallisuunamisest platsi taganurka.

Aga kolmandat geimi mängu tuua siiski ei õnnestunud. Rajarajan tõi enda kontole 22. punkti kiirlöögist võrgu pealt ja järgmisel vasturünnakul saatis Kilk palli auti. Kaks geimi mahtusid kokku 39 minuti sisse (Kilgi eelmise ringi kohtumises jõuti sama ajaga läbi mängida kolm geimi!).

Laupäevases poolfinaalis mängib Rajarajan poolaka Dominik Kwintaga. Seitsmenda asetusega Kwinta eemaldas konkurentsist turniiri esimese asetuse Markus Barthi (Norra).