Eesti jäi üsna kiirelt vastaste surve alla – San Marino näitas ohtlikkust juba kohtumise 40. sekundil. Kuigi Eestil oli raskusi San Marino väljaku poolele jõudmisega, suudeti ise kaitsetöös hästi toime tulla ning enda seljatagune puhtana hoida. Samas oli mängus ka veidi õnne: kui vastane 16. minutil karistusalas löögile pääses, ragises võrgu asemel väravapost.

Eesti parim võimalus tekkis 43. minutil, kui Gerda Liisa Matson pika söödu ette sai ning vastased oma kiirusega üle mängis: paraku tuli San Marino puurilukk vastu ning tõrjus eestlase pealelöögi. Vahetult enne pausile minekut pakuti San Marinole juhtväravat, kui nurgalöögi järel pall värava ees lahtiseks jäi, kuid õnneks suutsid kaitsemängijad ala puhastada ning võistkonnad 0:0 viigiseisul vaheajale saata.

Teist poolaega alustas taas San Marino teravamalt ning juhtväravani jõudis vastane kohtumise 47. minutil. San Marino teenis mitmekümne meetri kauguselt karistuslöögi, mille koondise kapten Anna Benedettini otse väravasse saatis. Eesti väravavaht Regina Ivanova oli küll pallil näppudega vahel, kuid nahkkera lendas püüdmatult lati alla võrku.

Eestil tekkis 60. minuti paiku vastase värava all mitu järjestikust ohtlikku olukorda, kuid paraku oli kas puurilukk oma ülesannete kõrgusel või lendas pall napilt väravast mööda. Kui esimesel poolajal värises eestlaste väravapost, siis 78. minutil suudeti ragistada San Marino latti: karistuslöögi järel pääses löögile Mia Martina Kaalma, kes palli peaga väravale suunas, kuid paraku tabas nahkkera latti.

Otsustav tulemus tuli kohtumise esimesel üleminutil, kui Rianna Väärsi vastase kolmandikule täpse söödu sai ning end oskuslikult kaitsemängijate vahelt löögile mängis. Väärsi täpne tabamus aitas Eestil seljatada kaotusseisu ning leppida San Marinoga 1:1 viiki.

Viigitulemusele järgnes penaltiseeria, kus San Marino näitas enda 5:4 paremust. Eesti eest olid täpsed Kaalma, Jelizaveta Južaninova, Mirell Luik ja Väärsi.

Neidude U17 koondise sõprusturniiri viimane kohtumine ootab ees pühapäeval, 21. aprillil Eesti aja järgi kell 11, mil vastamisi minnakse Gruusia eakaaslastega. Kohtumise otsepilti on võimalik jälgida Titan TV vahendusel.