Tänakul on vaja „panema“ hakata ka juba sellepärast, et mitte langeda Hyundais teise piloodi staatusesse. Kui üks tiimikaaslastest kipub teisest peajagu üle olema - ja punktitabeli järgi Thierry Neuville selle poole hetkel teel on -, koondub tiimi tähelepanu koos erinevate taktikamängudega paratamatult tema peale.

Neuville’il on ka sel nädalal trump taskus parima stardikoha näol, mis asfaltrallidel on eriti kulla hinnaga. Suuri tegusid võib oodata ka kaheksakordselt maailmameistrilt Sebastien Ogier’lt, kes stardib kuuendalt kohalt. Tänaku stardipositsioon esimesel päeval on neljas.

Horvaatias on stardis ka Georg Linnamäe ja Romet Jürgenson. Mõistagi seame latid ka nendele meestele. Mõistlikule kõrgusele loomulikult.

„Kuues käik“ podcast, nagu rallinädalatel ikka, läheb eetrisse iga päev neljapäevast pühapäevani ning ootab ka kuulajaid aruteludes aktiivselt kaasa lööma. Küsimused, kommentaarid ja tervitused on teretulnud aadressile kuueskaik@delfi.ee.

Saatejuhid on Gunnar Leheste ja Roland Poom. Telefoni teel vahendab Zagrebist kohapealseid muljeid Jaan Martinson.

Head kuulamist!

Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Spotify’st. Kõige mugavamalt saad uued episoodid kätte Delfi Tasku äpist, mis on alla laetav Google Play’st ja App Store’ist. Delfi Tasku veebikeskonna leiad siit!