Moneke vigastas teisipäevases kaotusmängus Tel Avivi Maccabi vastu teisel veerandajal hüppeliigest ning mängumehe seisnud on niivõrd hapu, et ta peab vahele jätma ka reedese otsustava play-in kohtumise Bologna Vitusega. Uudist kinnitas neljapäeval Baskonia peatreener Dusko Ivanovic.

„Moneke ei saa homme mängida,“ nentis Baskonia loots kodumaa meediale. „See on märkimisväärne kaotus, kuid me pole kunagi millegi üle nutnud ega tee seda ka homme. „Oleme terve aasta võidelnud ning kõik sõltub vaid meist endast. Vaadates homset peaks see meile peale panema positiivse surve.“

Bologna Virtus alistas oma esimeses play-in mängus Istanbuli Anadolu Efesi 67:64. Baskonia ja Itaalia klubi vahelise duelli parem pool läheb kolme võiduni peetavas play-off´is vastamisi Madridi Realiga.

Baskonia ja Virtus on tänavusel hooajal mänginud kaks omavahelist kohtumist. Möödunud aasta 14. detsembril jäi võõral väljakul 91:81 peale Itaalia meeskond, kuus päeva tagasi toimunud põhiturniiri viimase vooru mängus suutis Baskonia omakorda Virtuse võõral väljakul 95:91 seljatada.