Põhihooaja neljandal kohal lõpetanud Tours on play-off´is näidanud filigraanset mängu. Kui veerandfinaalseerias seljatati mängudega 3:0 Montpellier, siis nüüd tehti kahel korral selg prügiseks põhihooaja võitjal Chaumontil.

Pääs finaali kindlustati kolmapäeva õhtul, kui Chaumont alistati koduväljakul 3:1. Kohtumise avageim kulges võrdses taktis ning päädis külalisvõistkonna 25:23 võiduga. Tasavägiseks kujunesid ka järgmised kaks geimi, kuid need suutis Tours kallutada enda kasuks vastavalt 27:25 ja 26:24. Viimases vaatuses Chaumonti jaks aga rauges ning kodumeeskond purjetas 25:18 geimivõiduga Prantsusmaa meistrivõistluste finaali.

Toursi resultatiivseimaks tõusid Nicolas Mendez ja Zeljko Coric, kes tõid võitjate kasuks 18 silma. Brasiillane Leandro Nascimento Dos Santos toetas kaaslaseid 17 silmaga. Tammearu mänguaeg jäi üürikeseks ning eestlane sai väljakul oldud ajaga statistikasse ühe punkti ja servivea. Kaotajate parim oli 18 punktiga Daniel Mc Donnell.

Tours läheb finaalis vastamisi St. Nazaire ja Tourcoing´i vahelise poolfinaalseeria võitjaga. Antud seeria on hetkel 1:1 viigis.