Koduväljakul mänginud Flora asus juhtima juba 2. minutil, kui Kristo Hussar purjetas Paide meeste vahelt läbi ja saatis palli väravasse. 31. minutil mängis väravajoonel käega Flora keskkaitsja Mihhail Kolobov. Tulemuseks punane kaart ja penalti. Paide esiründaja Robi Saarma saatiski 11 m karistuslöögi väravasse.

42. minutil leidis Henrik Ojamaa karistusalast täiesti vabana seisnud Karl Mööli. Flora puurilukk Evert Grünvald sai küll näpud vahele, kuid Mööli löök maandus siiski väravas.

57. minutil saatis Saarma korra veel palli Flora võrku, kuid videokohtuniku sekkumise järel tabamus eelneva vea tõttu tühistati. Matši lõppskoori vormistas Saarma kolmandal üleminutil. Esmalt väravat kohe ei loetud, kuid videokohtunik näitas, et pall käis siiski üle joone ning värav oli tõsiasi. Saarmal on nüüd sel hooajal Premium liigas kirjas seitse väravat. Sellega kerkis ta liiga suurimaks väravakütiks. Kuue tabamuse peal on Felipe Felicio (FCI Levadia) ja Alex Matthias Tamm (Nõmme Kalju).

Kohtumise lõpp oli Florale valus, kuna 87. minutil pidi jalavigastuse tõttu väljakult lahkuma esiväravavaht Evert Grünvald.

Delfi Spordi tähelepanekud FC Flora – Paide Linnameeskonna kohtumisest: