Martin ja Mihkel pajatavad seekord Vietnami eksootikast. Mõlemad teevad kaasa Vietnami velotuuril, mis vältab tervelt 28 päeva! Ajalises mõttes veel pikem kui proffide suurtuurid, ehkki loomulikult on kõik palju pingevabam, väiksema kilometraaži ning jalga soosivate keskmiste kiirustega.

Üdini teistsugune kogemus. Etapid algavad palavuse ja liikluse tõttu vahemikus 6.30 – 8.30 hommikul. Kui satub kriteeriumisõidu päev, on kella kümneks võistlusega ühel pool. Reeglid lubavad velotuuri jooksul tervelt viiel etapil bussi ronida ja endiselt avaneb järgmisel päeval võimalus startida. Nagu muinasjutus.

Ja muidugi võidupreemiad! Etapivõit on 20 miljonit... dongi. Number iseenesest kõlab juba nii imeliselt, et tühja sellest valuutakursist. Ega kõike ei pea ümber arvutama. Õhtune uinumine võib olla kuratlikult ilus.

Lisaks Vietnami velotuurile teeme meestega juttu ka nende käesoleva hooaja kodutiimist Ferei Quick-Panda Podium Mongolia. Kuidas tiimiga liitumiseni jõuti ja mida põnevat peaks hooaeg pakkuma? Vestlust veab Ivar Jurtšenko.