Eesti naiskond jäi püsima Billie Jean King Cupi (endine Fed Cup) II gruppi. Alagrupis kaotati 1:2 Põhja-Makedooniale ja 0:3 Horvaatiale, kohamängudes võideti 3:0 Kosovot ja 2:1 Bosnia ja Hertsegoviinat.

„Matšpalli“ podcasti 127. episoodis käis külas Eesti naiskonna kapten Märten Tamla, kes võttis kokku toimunud matšid, rääkis naiskonna komplekteerimisest, Vilniuses aset leidnud südamlikust kohtumisest Billie Jean Kingi endaga ning meenutas oma eredamaid hetki selles vastutusrikkas ametis, mida ta on pidanud alates 2016. aastast.

Saatesse mahtusid veel jutud Monte Carlo Mastersist, 37-aastase Rafael Nadali tagasitulekust ja näpuotsaga ka teiste Eesti mängijate tegemistest.

„Matšpalli“ saatejuhid on Gunnar Leheste ja Riho Kallus. Kuulajate tagasiside, teemavihjed ja muud ettepanekud on teretulnud meiliaadressile tennis@delfi.ee.

Head kuulamist!

Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Spotify’st. Kõige mugavamalt saad uued episoodid kätte Delfi Tasku äpist, mis on alla laetav Google Play’st ja App Store’ist. Delfi Tasku veebikeskonna leiad siit!