Alustame hobiautode teemal - Volvo sai 97-aastaseks ning selle tähistamiseks korraldas Eesti Volvo-klubi traditsioonilise iga-aastase väljasõidu. Indrek käis kohal ja jagab muljeid.

"Häid" uudiseid - 1. maist tõusevad nii diiselkütuse, maagaasi kui elektri aktsiis. Ja kuigi bensiiniaktsiis ei tõuse, tõstsid tanklad siiski bensiini hinda umbes 8 senti liitri kohta.

Kliimaministeeriumi värske eelnõu hakkab ohjeldama nii elektritõukse kui kõnniteedel parkimist. Ühena küsitavatest muudatustest kehtestatakse kergliikuriga liiklejale lubatud maksimaalne joove 0,5 promilli.

Uusim ja pisim Alfa Romeo vahetab nime - eelnevalt pidi mudeli nimeks tulema Milano, kuid nüüd saab sellest hoopis Junior. Miks? Miks see meie arvates hea on?

Nädala sünnipäevalaps on üks Ameerika auto - võiks isegi öelda, et SEE Ameerika auto. Täna 60-aastaseks saav mudel pani aluse tervele uuele autoklassile.

Nädala Eloni rubriigis räägime aga Tesla plaanitavast vähemalt 10% tööjõu kärpimisest. Sest nagu me teame, mühinal kasvav ettevõte... kukub kärpima?!

Nädala proovisõiduautod on Opel Astra Sports Tourer ja Ford F-150. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kus saab meile jätta kuulajakirju ja tagasisidet. Head kuulamist!

1x
00:00