Veerandfinaali avamängu võõrsil 3:2 võitnud Barcelona läks kodustaadionil Raphinha 12. minuti värvast juhtima, kuid jäi 29. minutil Ronald Araujo punase kaardi järel kümnekesi. 40. minutil viigistas PSG poolelt seisu Ousmane Dembele. Poolajapausilt tulles jõudis 54. minutil kauglöögist sihile Vitinha ning Kylian Mbappe lõi 61. minutil PSG kasuks juba 3:1. Viimase naela Barcelona kirstu tagus Mbappe 89. minutil.

Lisaks vähemuses mängimisele teenis kohtunikuga õiendamise eest 56. minutil punase kaardi ka Barcelona peatreener Xavi. Mängujärgsel pressikonverentsil kritiseeris hispaanlane teravalt vilemehi, eriti peakohtunik István Kovácsit.

„Kohtunik oli väga halb. Ütlesin talle ka talle seda. Ma ei viitsi kohtunikest rääkida, aga praegu jättis nende tegutsemine meie hooajale selge jälje. Sellises mängus punase kaardi andmine on liig. Enne seda olime kenasti mängus ja juhtisime,“ möönis Xavi. „Mängust on mõttetu rääkida, kuna kohtunik rikkus kõik ära. Ta muutis oma tegutsemisega mängu tulemust ja kogu veerandfinaalpaari kulgu. See oli katastroof.“

Veerandfinaalist edasi purjetanud PSG läheb poolfinaalis vastamisi Dortmundi Borussiaga, kes alistas kahe mängu kokkuvõttes 5:4 Atletico Madridi.