Väravateta avapoolaja järel haaras 57. minutil juhtohjad Levadia, kelle eest sai jala valgeks Mihkel Ainsalu. Mullune hõbemedalist jätkas Kalevi värava survestamist ning 76. minutil teeniti VAR-i ülevaatuse järel penalti. Paraku suutis Oskari Forsman Til Mavretici ürituse tõrjuda ja Levadia üheväravaline eduseis püsis.

Kolm minutit hiljem nõelas hoopis Kalev, kui audi sisseviske järel sai karistusalas jala vahele 18-aastane Joosep Põder, suunates nahkkera ühe puutega Karl Andre Vallneri seljataha. Ihaldatud viigipunkti Kalev aga kätte ei saanud, kuna 90. minutil pääses värava peale jooksma brasiillane Felipe Felico, kelle tabamus tõi Levadiale 2:1 võidu.

Joosep Põder tunnistas Soccernetile antud mängujärgses intervjuus, et tunneb enda värava üle heameelt, kuid meeskonnana sooviti Levadialt vähemalt viigipunkt kätte saada. „Meil on väga paljud mängijad kaartide, vigastuste või haigustega väljas, punkt olnuks siit väga magus. Ma arvan, et suutsime väga hea lahingu anda. Lõime värava ja suutsime mängus püsida,“ analüüsis ta.

Levadia väravavaht Vallner tõdes, et Kalevi viigivärava ajal tabas meeskonda kollektiivne peataolek. „Audist kasti visatud pallil ei saa lasta maha põrgata. Vastane oli õige koha peal ja sai hästi pallile pihta. Peab järele vaatama, et kas ma oleksin saanud ka ise midagi paremini teha. Näpud sain vahele, kahju,“ tunnistas Vallner. „Skoori poolest oli tegu meie hooaja kõige tasavägisema mänguga, aga tegelikult oli meil võimalusi meeletult. Viga polnud midagi, pall ei läinud lihtsalt täna võrku.“

Levadia jätkab 21 punkti ja täiseduga Premium liiga ainuliidrina. Tallinna Kalev hoiab kuue silmaga seitsmendat kohta.