Avapäevast alates liidriks tõusnud Tattar juhtis juba enne pühapäeva lähima ohustaja ehk ameeriklanna Holyn Handley ees kuue viskega. Lõpuks kasvas eestlanna edu üheksa viskeni. Hanley (-13) lõpetas teisena soomlanna Eveliina Saloneni (-12) ees.

Tattar sai eile kirja kaheksa birdie’t, kuus par’i ja neli bogey’t ehk päeva kokkuvõttes neli alla par’i. Päeva parim oli Salonen miinus kuuega.

Tegemist oli eestlanna käesoleva hooaja teise võiduga. Tattar oli esikoha saavutanud ka kuu aega tagasi Texases Waco Openil.

„Tunnen end suurepäraselt. Armastan seda rada ja olen alati armastanud. Ka rajal tehtud muudatused on head,“ sõnas õnnelik Tattar pärast võistlust antud lühiintervjuus.

„Mullu ma ei suutnud siin oma potentsiaali realiseerida, aga nüüd tulla ja võita tähendab mulle palju,“ jätkas Tattar. Eelmise aasta kevadel lõppes just Jonesboro Openil eestlanna pikk võiduseeria, sest Tattar sai kuuenda koha.

Eestlanna tunnistas, et olud olid tugeva tuule tõttu rasked: „Päris keeruline oli, aga samas olen tundnud end tuulega võisteldes päris kindlalt. Tuulega on isegi lõbus võistelda.“