Kaheksandat järjestikust finaali mänginud FaZe oli enne tänast kohtumist MOUZi vastu kaotanud järjest neli otsustavat finaalseeriat ning lootsid negatiivse jada lõpetada. MOUZ soovis samal ajal lõpetada enda kuue mängu pikkuse kaotuste jada eestlase leivaisa vastu.

Turniiri rabedalt alustanud FaZe suutis suurele lavale jõudes näidata maailma esinumbrile väärilisi esitusi ning ei jätnud finaalis noore koosseisuga MOUZile võimalust ning võttis maailma viienda tiimi vastu kindla 2:0 (13:10, 13:6) võidu.

FaZe’i poolt kerkis finaalis kõige säravamalt esile lätlane Helvijs „broky“ Saukants, kes valiti ka turniiri väärtuslikuimaks mängijaks. Tugeva esituse tegi ka Robin Kool, kes oli finaalseeria paremuselt kolmas mängija ning teenis oma sooritustega tugeva 1.2 reitingu. Meeskond teenis turniiri võidu eest 100 000 eurot ning tagas koha augustis toimuvale miljoni dollari suuruse auhinnafondiga IEM Cologne suurturniirile. Triumf viis FaZe’i ka ühe sammu lähemale miljoni dollari suuruse Intel Grand Slam auhinnale, olles nüüd nelja turniirivõidu eest antavast preemiast vaid kahe võidu kaugusel.

FaZe Clani järgmine võistlus on 23.aprillist 12. maini kestev ESL Pro League Season 19.