Pereira pani otsustavatel hetkedel surve peale ning surus Hilli ringi äärde. Hill sooritas seejärel löögi, mis loeti kohtuniku Herb Deani poolt liiga madalaks. Dean soovis väikest pausi teha, kuid Pereirat antud keelatud löök ei seganudki. Nii andis Pereira käega märku, et Dean võib rahulikult taanduda ning tal ei ole häda midagi. Seejärel saatis Pereira ameeriklase võimsa vasaku käe löögiga põrandale. Järgnes löökide seeria, mille tulemusena kuulutati brasiillane nokaudiga võitjaks.

Vahetult enne UFC 300 tiitlimatši kerkis Pereira maailma kõige tugevama löögiga meheks.

Pereira püstitas rekordi PowerKube’i nime kandval masinal. PowerKube mõõdab lööja rakendatavat jõudu, kiirust ja täpsust ning konverteerib selle arvudesse. Pereira sai kirja tulemuse 191,796.Pikalt hoidis maailma kõige tugevama löögiga mehe tiitlit Kamerunist pärit vabavõitleja Francis Ngannou. Raskekaallane Ngannou sai 2018. aastal kirja 129,161 ühikut. Arvutuste järgi oli selles löögis 92,84 hobujõudu. „See on sama hea, kui sulle sõidaks täiskiirusel otsa Ford Escort,“ teatas toona UFC boss Dana White.

UFC 300 võitlusõhtul toimus ka naiste kõrskaalu tiitlimatš. Tiitlikaitsja Zhang Weili alistas kohtunike ühehäälse otsusega Yan Xiaonani.