Pealinna piirist viie kilomeetri kaugusele rajatavasse kompleksi tuleb kuus rannavolle ja -tennise mängimiseks mõeldud liivaväljakut.

Ärikinnisvara arendusega tegelev firma Restate alustas Luige Keskuse arendusega 2022. aastal. 2023. aasta sügisel valmis esimese hoonena kaubakeskus Rimi toidupoe ja Fitness 24/7 spordisaaliga.

„Spordisaali saatnud edust saime kannustust ideele, et tuua piirkonda rohkem sporditegevust,“ ütles Restate’i nõukogu liige ja Luige Keskuse projekti juht Ardi Roosimaa pressiteates. „Lisaks moodsale rannahallile tulevad hoonesse ka padeliväljakud, mis on samuti viimastel aastatel plahvatusliku populaarsuse saavutanud.“

Urmas Piik, Karl Rinaldo, Ardi Roosimaa, Andre-Kristopher Toomjõe ja Nils Rühka Luigel ehitatava rannahalli asukohas.

Rannahalli rajamisse on Restate kaasanud ettevõtte Beach44, mis tegeleb Harjumaal rannaspordiürituste ja -treeningute läbiviimise ning nende alade igakülgse arendamisega.

„Kui 2021. aasta suvel põlve otsast rannavolleturniire tegema hakkasime, poleks osanud unistadagi, et kolm aastat hiljem oleme ehitanud Jõekääru Rannakeskuse näol Harjumaa suurima välirannaspordikeskuse ja teeme Luigele päris oma rannahalli. Oleme tõesti väga õnnelikud - sellest hallist võib saada meie elutöö,“ sõnas Beach44 üks juhte, spordiajakirjaniku taustaga rannavolle-entusiast Karl Rinaldo.

Tulevase spordikompleksi asukoht.