Aron asendab 11. ja 12. mail Saksamaal Berliinis koos rootslase Joel Erikssoniga Envisioni võistkonna põhisõitjaid Robin Frijnsi (Holland) ja Sebastien Buemit (Šveits), kes võistlevad samal ajal FIA kestvussõidu MM-sarjas. Esimest korda saab Aron Envisioni autoga sõita homme Misano (Itaalia) etapi vabatreeningul.

Vormel 2 sarjas teist kohta hoidva Aroni jaoks on elektrivormelite MM heaks võimaluseks kätt soojas hoida, sest tema põhisarjas on praegu käsil pikem paus. Uuesti tullakse vormel 2 sarjas rajale 18.-19. mail.

Envisioni võistkond on Formula E sarjas tänavu tubli keskmik. Frijns asub viie sõidu järel üheksandal ja Buemi kümnendal kohal. Mõlemad on korra pääsenud ka poodiumile, Frijns Saudi Araabias ja Buemi Mehhikos. Mullu tuli Jaguari jõuallikat kasutav Envision võistkondlikuks maailmameistriks.

„See on minu jaoks suurepärane võimalus. Ootan väga Formula E autoga esimest korda sõitmist ja koostööd võistkonnaga. Teeme kõvasti tööd, et Berliini etapiks valmis olla,“ rääkis Aron Formula E koduleheküljele.