Jürgenson on üks 15-st Team Estonia Autosport liikmest. „Minu jaoks kõige suurem väärtus on see, et ma saan oma tulevasele või potentsiaalsele sponsorile näidata, et ma siia kuulun. See [Team Estonia) näitab mingit kvaliteeti ja lihtsam on oma ideed maha müüa,“ sõnas tänavu JWRC-sarjas võistlev rallitalent Delfile antud videointervjuus.

Kuigi rallihooaeg on alles alguses, siis 24-aastane eestlane vaatas juba oma sihid üle. Kui algselt mõtles Jürgenson viie sekka sõitmisele, siis nüüd on soovid kraadi võrra kõrgemad. „Peale Rootsit sai selgeks, et esikolmiku kiirus on olemas. Seega on täiesti reaalne eesmärk igalt järgnevalt etapilt sama sihtida. Kui teha stabiilne ja ilma vigadeta võistlus, siis on reaalne võtta ka hooaja kokkuvõttes hea koht. Juuniorides on hästi oluline stabiilsus ja ilma vigadeta rallide lõpuni tegemine. Stardinimekiri on pikk, aga kogemusi on sõitjatel vähe ja vigu tekib. Kui suudaks olla see noor, kes vigu ei tee, oleks juba hästi,“ märkis ta.

Kuna eelseisev Horvaatia MM-ralli on ühtlasi ka JWRC sarja hooaja teine etapp, osalesid Romet Jürgenson ja Siim Oja lõppenud nädalavahetusel Ford Fiesta Rally3-ga Horvaatias Quattro River Karlovaci rallil.

Eestlased näitasid asfaldirallil väga head kiirust ning võtsid neli katsevõitu ja kogu ralli võidu oma klassis. „Arvestades Horvaatia rallit siis oli ilm ehk liiga ilus. Kahtlen, et MM-ralli tuleb nii ilusa ilmaga, aga saime hea rütmi kätte ja kaardilugejaga oli koostöö hea,“ sõnas Jürgenson Karlovaci ralli kohta.

Vaata videost, kas ja miks Jürgensonile pigem asfaltkatetel rallid sobivad.