Londonis haarasid võõrustajad 12. minutil Bukayo Saka väravast eduseisu, kuid viis minutit hiljem viigistas Serge Gnabry seisu ning 32. minutil viis Harry Kane penaltist Bayerni 2:1 juhtima. Kohtumise lõppseisu vormistas 76. minutil vahetusmees Leandro Trossard.

Madridis läks City juba teisel minutil juhtima, kui karistuslöögist tegi skoori Bernardo Silva. Eduseis siiski kaua ei püsinud, sest 12. minutil lõi Ruben Dias omavärava ning 14. minutil oli täpne Rodrygo.

Teisel poolaja keskpaigas vastas aga City omakorda ise kahe väravaga, kui esmalt keerutas kauglöögi ristnurka Phil Foden ning seejärel lõi iluvärava ka Joško Gvardiol. Võiduks sellest siiski ei piisanud, sest 79. minutil lõi Federico Valverde otse õhust pommlöögi küljevõrku.

Blogi:

Enne mänge:

Pärast kaheksandikfinaale oli selge, et konkurentsi on jäänud veel neli suuremat soosikut. Loos tahtis aga nii, et nad kõik satuksid tabeli ühele poolele.

Oodatuimas veerandfinaalis lähevad vastamisi tiitlikaitsja Manchester City ja sarja kõigi aegade edukaim tiim Madridi Real.

Samad meeskonnad kohtusid mullu poolfinaalis. Toona jäi avamäng Madridis 1:1 viiki, kuid korduskohtumises pani City oma paremuse maksma ja võitis 4:0.

Manchester City peatreener Pep Guardiola ütles mängueelsel pressikonverentsil, et Real ihkab ilmselgelt revanši.

„Madridi Reali kaks korda järjest võita on võimatu. Nad on õppinud ja tahavad kätte maksta. Neil on uhkus,“ märkis hispaanlane.

Reali boss Carlo Ancelotti meenutas mullust 0:4 kaotust sõnadega: „Mängisime ilma julguseta, ilma isikupärata. Seda tüüpi mängus on põhilised just julgus ja isikupära, neist jäi meil teises mängus puudu.“

Turniiritabeli samasse poolde sattusid ka Müncheni Bayern ja Londoni Arsenal. Seega pääseb väga tugevast nelikust ManCity, Real, Bayern ja Arsenal finaali ainult üks.

Hooaja eel peeti Harry Kane’iga täienenud Bayernit ManCity suurimaks rivaaliks. Bundesligas on kaotatud aga ootamatult palju ning klubi jääb väga suure tõenäosusega pärast 11 aasta pikkust võidutsemist kodumaal tiitlita. Arsenal on samal ajal Premier League’is näidanud head vormi ning hoiab liidrikohta.