Sildaru tuli rajale kvalifikatsiooni kolmandas grupis, kus ta teenis esikoha 90,33 punktiga. Päeva parima skoori sai kokku teise grupi võitnud šveitslane Fadri Rhyner, kes teenis 91,67 punkti. Esimese grupi võitis 85,00 punktiga Šveitsi esindav Viktor Alexander Maksyagin.

Rhyner ja Sildaru olid kvalifikatsioonis ainsad, kes teenisid üle 90 punkti. 19-aastane Rhyner on seni MK-sarjas osalenud viiel korral ning neist kolmel jõudnud punktikohale ehk 30 sekka. Parimal juhul on ta teeninud Churi Big Airi etapil 14. koha. 17-aastane Sildaru on MK-sarjas osalenud samuti viiel korral. Punktidele on ta jõudnud ühel juhul, kui ta teenis Laaxi pargisõidus 10. koha.

Pargisõidu finaal peetakse Corvatschis kolmapäeval. Teisipäeval sõidetakse samas kohas rennisõidu finaal. Seejuures saab see olema esimene kord, kui Sildaru osaleb sel hooajal rennisõidu jõuproovil.

Reedel on kavas Big Airi kvalifikatsioon ja laupäeval finaal.

Corvatschi radadel jagavad freestyle-suusatajad järgmisel aastal välja MM-medaleid. Maailmameistrivõistlused toimuvad seal 17. - 30. märtsini.