Neuville sai viimaselt Keenia rallilt tehnilistest probleemidest hoolimata 19 punkti ja juhib MM-sarja kuue punktiga Elfyn Evansi ees.

Neuville jõudis seejuures Keenias laupäeval vaevu finišisse, sest tema Hyundai i20-l ütles üles kütusepump ja ta sai ligi kümneminutilise kaotusega viienda koha. Kuid ralli otsustaval päeval oli Neuville väga kiire, olles pühapäeva kokkuvõttes teine ja punktikatse parim.

„Hea oli saada rohkem punkte [kui Evans],“ sõnas Neuville prantslaste Autohebdole. „Meil on suurem edumaa kui Keeniasse saabudes. Selles suhtes on seis hea, kuid oleksime võinud kindlasti paremini esineda. Kahjuks tekkis meil probleeme, kuid jätkasime võitlust sellest hoolimata.“

„Pühapäeval oli meil võimalik noppida palju punkte ja saime kaheteistkümnest üksteist. Oleme rahul, et olime sel päeva teisel kohal. Kokkuvõttes oleksime tahtnud rohkem saada, eriti pärast kolme järjestikust keerulist Keenia aastat,“ rääkis Neuville.

Hyundai jaoks polnud Keenia etapp kaugeltki täiuslik, kuna tiimi vaevasid taas auto töökindluse probleemid.

„Arenguruumi meil jätkub,“ tunnistab Neuville. „Sellegipoolest suutsime kasvatada oma eduseisu ja kindlustada hea positsiooni enne Horvaatiat. Liigume kiiresti edasi.“

Horvaatia asfaldiralli algab järgmisel neljapäeval.