Selle ajendiks on Eesti koondise keskväljamaestro sõjateemaline sõnavõtt jalgpalli-podcast’is „Kolmas poolaeg“, kus ei peegeldunud tema toetus ja poolehoid agressioonis kannatavale Ukrainale. „Kui nad suudaks võita, siis võib-olla tuleb rahu, kui Venemaa võidab, siis võib-olla tuleb rahu, kui mõlemad otsustavad, et räägime ja teeme rahu, siis võib-olla tuleb rahu,“ sõnas Vassiljev Õhtulehele.

Laupäevases kohtumises Narva Transi vastu jäetigi Vassiljev kaptenipaelata, mille sai endale algkoosseisus alustanud Rauno Alliku. Publik tervitas 64. minutil mängu sekkunud Vassiljevit aga viimasel kümnel aastal Euroopa tribüünid vallutanud „Putin huilo“ lauluga.

„Oleme öelnud korduvalt, et seisame klubi seljataga ja me ei tolereeri Vassiljevi kaptenina jätkamist. Oleme sellise avalduse teinud ja menetleme seda teemat edasi veel ka tulevikus,“ rääkis Kolde Delfile.

Flora poolehoidja jätkas: „Ükski teine Flora mängija pole väärt seda, et me neid ei toetaks. Selle toetuseks tõime tribüünile ka Ukraina lipud. Usun, et nii see kui ka „Putin huilo“ laulmine pole kellelegi probleem. Meie ajame oma asja ja ootame kõiki mängudele mitte ainult ilusa ilmaga, vaid ka vihmas ja tormis.“

Flora saavutas 202 silmapaari ees toimunud mängus Narva Transi vastu 4:3 võidu ja jätkab Premium liigas kaheksa punktiga viiendal kohal.

Jaga
Kommentaarid