Kuigi Oldenburg kaotas kodusaalis esimese poolaja 42:48, siis teisel poolajal keerasid võõrustajad kodusaalis kohtumise enda kasuks ning nad võtsid 27. voorus hooaja 13. võidu skooriga 95:88. Võitjate parim oli tagamängija Len Schoormann 22 punktiga, aga vägeva esituse tegi ka Konontšuk.

Hooaega Hispaania klubis Granada alustanud ja talvel Oldenburgiga liitunud Konontšuk polnud sel hooajal liigamängudes kahekohalise punktisummani jõudnud. Kuid laupäeval kogus neli kaugviset sopsanud kahemeetrine äär 18 punkti (visked mängust 7/11, sealhulgas kolmesed 4/8), viis lauda ja viis korvisöötu. Sealjuures jäi meeskond Konontšuki 25 mänguminuti jooksul 12 punktiga plussi, mis oli niisamuti satsi paremuselt teine näitaja. Kaotajate parim oli 21 punktiga Charles Callison.

Saksamaa kõrgliigas pääsevad kuus esimest otse kohamängudele, seitsmes kuni kümnes sats lähevad play-in turniirile. Viimasest neljast kohtumisest kolm võitnud Oldenburg on kümnes, nende lähimad jälitajad jäävad kahe võidu kaugusele.