Red Bullile kindlustas kaksikvõidu Sergio Perez, kes kaotas 26-aastasele Verstappenile kõigest 0,066 sekundiga. Kolmanda koha sõitis välja McLareni piloot Lando Norris, kellel kogunes kaotust võitjale 0,292 sekundit.

Esikolmikule järgnesid Carlos Sainz Jr (Ferrari), Fernando Alonso (Aston Martin), Oscar Piastri (McLaren), Lewis Hamilton (Mercedes) ja Charles Leclerc (Ferrari).

Verstappenist sai ühtlasi esimene sõitja pärast Lewis Hamiltoni, kes on võitnud hooaja neli esimest kvalifikatsioonisõitu. Seitsmekordne maailmameister Hamilton sai sellega hakkama 2015. aastal.

Verstappen tunnistas eelvõistluse järel, et ei suutnud otsustavas sessioonis ideaalset ringi teha. „See oli lõpus üsna pingeline. See rada on rehvide jaoks väga tundlik, kuna asfalt on agressiivne ja kui soovite viimase piirini pingutada, siis see alati ei õnnestu. Aga esikoht on suurepärane, hea stardipositsioon homseks ja homne on see, mis loeb,“ kommenteeris hollandlane.

Perez ütles omalt poolt: „Olin Maxile väga lähedal. See oli üsna keeruline, viimases sektoris oli lihtne paar kümnendikku kaotada. Oleme olnud terve nädalavahetuse üksteisele väga lähedal.“

Norris kiitis McLareni tiimi, kelle „hea töö“ tasus end kvalifikatsioonis ära.