Spordiajakirjanduse kriitika teemalisse vestlusringi on saatejuht Gunnar Leheste kutsunud Delfi ja Eesti Päevalehe staažika kolleegi Jaan Martinsoni, ERR-i spordiportaali juhi ja Eesti Spordiajakirjanduse Seltsi esinaise Maarja Värvi ning Eesti Jalgpalli Liidu arendusdirektori Mihkel Uibolehe.

Otsime vastuseid küsimustele „Kas me oleme piisavalt kriitilised?“, „Mis takistab meil kriitikat teha ja millal üldse võib ajakirjanik hakata kriitikat tegema?“, „Kui lähedaseks võib ajakirjanik sportlasega saada ning millised kasud või ohud sellega kaasnevad?“, „Kuidas on online-meedia järjest suurem pealetung suhtlust sportlastega on muutnud?“. Igat probleemipüstitust illustreerivad värvikad näited elust enesest.

Kõik need küsimused taanduvad lõpuks ühele ainsale küsimusele: „Miks me oleme sellised, nagu me oleme?“ Mõistagi küsime ka: „Kas midagi saaks paremini teha ja kuidas?“

Kuulajad on palavalt oodatud kaasa mõtlema ja arutlema! Kommentaarium on avatud.

Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Spotify’st. Kõige mugavamalt saad uued episoodid kätte Delfi Tasku äpist, mis on alla laetav Google Play’st ja App Store’ist. Delfi Tasku veebikeskonna leiad siit!