Tujuküllasest paaristurniirist võttis osa 33 kaheliikmelist võistkonda, kellest iga kolmas kasutas ka teistkordse sisseostu (re-entry) võimalust. Võistluse 9405-eurosest auhinnafondist sai osa seitse paari ning nende selgumise järel jõudis turniir lõpule vaid pisut enam kui tunniga. Võistluse tase on tugev, näiteks võtsid sellest nimekate harrastajate kõrval osa ka maailmakuulsad online-mängijad Markkos Ladev ja Taisto Janter.

Turniir kulmineerus lühikese esikohaduelliga nimekate turniiriässade Priit Parmasto ning Markku Koplimaa vahel. Viimases jaotuses tabasid mõlemad mängijad kõrgeimat paari ning Parmastole tõi võidu tugevam tugikaart. Mullu Kings of Tallinn põhiturniiri võitnud ning mainekal Euroopa pokkeriturneel (EPT) finaallauda jõudnud Parmastol on ka varasemast üks Eesti meistritiitel - 2012. aasta võitis mees online-pokkeri Eesti meistrivõistluste (OPEM) põhiturniiri.

Parmasto paariline Katre Kokk on üks viimaste aastate säravamaid Eesti naismängijaid, kes võidutsenud muuhulgas Eesti menukaimas igakuises turniirisarjas Win TV Live. Eesti meistritiitlit Kokal veel ei olnud, seni parim saavutus pärines 2022. aastast, mil ta tuli naisteturniiril teiseks.

Parmasto ning Kokk teenisid kahe peale kokku 3015 eurot auhinnaraha, teiseks tulnud Koplimaa ning Kristo Erala aga 1980 eurot. Lisaks neile jõudsid poodiumile Mati Pirn ning Maili Tannbaum (1410 eurot), kes tulid samas mänguformaadis 2017. aastal Eesti meistriks. Kolme edukaima paari kõrval said auhinnarahast osa ka Bahtijar Kulijev/Kristjan Maasalu, Teet Puurits/Toivo Tõugjas, Mikko Iiskonmäki/Marek Liiva ja Aimar Leesalu/Jaan Štaub.

2010. aasta märtsis asutatud ning Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 600 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Coolbet, Optibet, Unibet, Jokker.ee ja Win TV. 

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid