Korvpalliportaali Eurohoopsi andmetel on lepingut võimalik vastastikusel kokkuleppel pikendada kuni tänavuse hooaja lõpuni.

23-aastane Porter Jr sattus eelmisel sügisel kohtu alla, kui ründas ühes New Yorgi hotellis oma tüdruksõpra, endist WNBA mängijat Kysre Gondrezickit, põhjustades talle tõsiseid kehavigastusi. Käesoleva aasta 23. jaanuaril nõustus korvpallur kokkuleppemenetlusega, tunnistades end süüdi kallaletungis ja seksuaalses ahistamises. Aastase tingimisi vanglakaristuse saanud ameeriklane peab läbima 26-nädalase vägivallavastase programmi.

Rockets määras oma korvikütile oktoobrikuus mängukeelu ja vahetas ta seejärel Oklahoma City Thunderisse, kes lõpetas temaga aga kiiresti lepingu.

„Pean teile ütlema, et kui sain oma agentidelt telefonikõne, et mul on võimalus tulla Kreekasse mängima, kuulsin [Kreekast ja PAOKist] ainult head ja olen põnevil, et olen siin,“ rääkis Porter Jr uue koduklubi juurde jõudes.

„Olen korvpalli armastanud juba kolmeaastasest peale. See on ilus mäng, ilus sport. See võimalus ise on juba ilus. See saab olema põnev,“ lisas 193 cm pikkune Porter Jr.

PAOK on hetkel koduses meistriliigas kaheksandal kohal ning võib play-offis vastamisi minna ühe Euroliiga tippklubiga - kas Olympiakose või Panathinaikosega.