Staažikas pokkerientusiast Tarmo Pikk on 15 aastat väsimatult arendanud pokkerisporti regionaalsel tasemel ja korraldanud sadu pokkeriturniire. Mängijana kaks Eesti meistritiitlit võitnud Pikk on kaasanud pokkerisse sadu uusi harrastajaid ning tutvustanud pokkerit nii ülikoolides, pubides, firmaüritustel kui ka erinevatel tiitlivõistlustel üle Eesti.

„Tunnen suurt uhkust selle üle, et mind võeti ametlikult seltskonda, kus on eranditult vaid väärikad tegijad. Loodetavasti ei tähenda elutöö preemia päris pensionile saatmist, kuna ma tõesti armastan oma tänast tööd ega taha veel lõpetada,“ muigas Pikk, kelle teekond pokkerisse algas 2008. aastal, mil ta mõtles koos varalahkunud Toomas Taimlaga välja Eesti pubipokkeri. „Eelkõige soovin tänada nii Andres Burgetit kui Taivo Egelit, kes usaldasid mulle omal ajal pokkeriturniiride korraldamise, tänast peamist koostööpartnerit Coolbeti ning mõistagi kogu Eesti pokkerikogukonda!“ ütles Pikk.

2023. aasta live-mängija auhinna võitis Henri Käsper, kes teenis mullu live-turniiridel eestlastest enim raha ning saavutas mainekal Pariisi EPT põhiturniiril kõrge viienda koha. Aasta online-mängija auhinna sai seevastu Taisto Janter, kes kuulub maailma kolme parima online-cashgame mängija hulka ning teenis mullu üle miljoni euro puhaskasumit.

Aasta naismängijaks valiti USA-s elav eestlanna Liina Värk, kes on GPI Poker Rankings edetabeli põhjal Eesti naiste esinumber ning jõudis mullu rahadesse neljal pokkeri maailmameistrivõistluste (WSOP) turniiril. Aasta pokkerisündmuseks kuulutati esmakordselt Tallinnas toimunud suurfestival WSOP Circuit, kus eestlased suutsid võita neli kuldset meistrisõrmust. 

Aasta läbimurdja auhinnaga pärjati Allan Arjutit, kes näitas stabiilselt häid tulemusi nii Eestis kui Euroopas toimunud suurturniiridel ning võitis ühe Eesti meistritiitli. Tavapäraselt anti välja ka rahva lemmiku auhind, mille sai varasemalt koguni neljal korral kas aasta pokkeritöötajaks- või persooniks valitud aktiivne turundaja ning portaali Jokker.ee eestvedaja Herli Olop.  

Vaata klippi kõigist nominentidest ja võitjatest. 

 

2010. aasta märtsis asutatud ning Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 600 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Optibet, Coolbet, Unibet, Win TV ja Jokker.ee.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid