Maailma reitinguedetabelis 21. real paikneva meeskonna akadeemias mänginud anDu edutati GamerLegioni põhimeeskonda pärast seda, kui tiim ei suutnud tagada kohta möödunud nädalal lõppenud Major turniiri põhivõistlusele. Seejärel saadeti pingile enam kui poolteist aastat meeskonna eest mänginud acoR ja Keoz. Eestlane saab võistkonnas kõrvuti mängida Counter-Strike’i legendi, poolaka Janusz „snax“ Pogorzelskiga, kes on valitud kolm korda maailma viie parima mängija sekka ning võitnud 2014. aastal Virtus.pro kooseisus ka ühe Majori.

Maasing on saanud meeskonna eest pidada juba ka esimesed mängud. Esmaspäeval toimunud esimeses mängus Thunderpick World Championships 2024 kvalifikatsiooniturniiril saavutas GamerLegion 2:1 võidu eestlase Anton „supra“ Tšernobai kodumeeskonna, venelaste GUN5 üle. ANdu panus mängu oli korralik ning reitinguga 1.02 andis ta meeskonna võidule positiivse panuse.

Teisipäeval jätkas GamerLegion, üritades kvalifitseeruda ESL Challenger Jönköping turniirile, kus ootavad ees maailma tipud nagu Falcons, ENCE ja Complexity. Esimeses kohtumises läks eestlase kodumeeskond vastamisi Ukraina meeskonnaga Blessed, kellelt tuli vastu võtta valus 1:2 (14:16, 16:14, 5:13) kaotus. Kuigi tiimi üldine sooritus jättis soovida, siis aNdu tegi serveris kõige rohkem tapmisi ning vigastusi ja jäi HLTV reitinguga 1.27 alla vaid ühele vastaste mängijale.

Raske kaotuse järel mindi samal õhtul vastamisi maailma 22. meeskonna Montega. Eestlane näitas taaskord kolmemänguliseks veninud seerias suurepärast esitust ning oli serveri parim mängija, teenides 1.20 reitingu ning tehes kohtumise jooksul enim tapmisi ja avanemisi. Sellest aga ei piisanud Monte alistamiseks ning järjekordse 1:2 (16:12, 11:13, 10:13) kaotuse järel minetas GamerLegion lootuse pääseda Challenger võistluse finaalturniirile.