„Tahan tänada Morgantowni inimesi, et nad tegid lõppenud hooaja eriliseks. Hooaeg oli keeruline, kuid suutsin võrreldes eelmiste hooaegadega nii mängija kui ka inimesena kõige rohkem areneda,“ kirjutas Kriisa Instagramis.

„Tahan tänada WVU tiimi, et nad minusse uskusid ja aitasid minu mängu arendada. Tahan tänada tiimikaaslasi, kes aitasid meil keerulise hooaja läbida. Tänan teid selle eest. Oleme vennad kogu eluks,“ lisas Kriisa. „WVU fännibaas väärib võrreldes tänavusega enamat. Jään West Virginia imelisi inimesi alatiseks armastama. Soovin peatreener DeVries’ile ja Mountaineersi võistkonnale edasiseks edu. Sellega seoses annan teada, et olen andnud enda nime üles üleminekuportaali ja ootan huviga juba järgmist hooaega.“

23-aastane Kriisa on USA meedia teatel teine West Virginia korvpallur, kes on end üleminekuportaali üles andnud. Ühtlasi tähendab see samm, et eestlane kavatseb ülikooli jääda ka viiendaks aastaks. Tal on see võimalus olemas, sest tema õpingute sisse jäävad ka COVID-ist mõjutatud aastad.

Kriisa, kes kandis hooaja alguses USA üliõpilasliigas reeglite rikkumise eest üheksamängulise võistluskeelu, kogus tänavu keskmiselt 11 punkti, 4,7 resultatiivset söötu, 2,5 lauapalli ja 0,8 vaheltlõiget mängu kohta. Eestlane tabas kahepunktiviskeid 43 ja kolmeseid 42 protsendiga.

Hooaeg sai Kriisal läbi juba märtsi alguses, kui West Virginia kaotas NCAA-s Big 12 konverentsiturniiri esimeses ringis Cincinnatile 85:90.

Eestlase praeguse koduülikooli korvpallimeeskonna uus peatreener on Darian DeVries, kes töötas viimased kuus aastat Drake’i ülikooli treenerina.

Ülikoolikarjääri kolm esimest hooaega mängis Kriisa Arizonas.