Soomlane Sarajärvi sai ametisse detsembris, aga liiga uustulnuk on sel hooajal esimese nelja matšiga kogunud ühe punkti, millega nad on meistrisarjas viimased. Teisipäeval teatas Nõmme United, et kahe poole teed läksid lahku, ning kuni uue peatreeneri ametisse nimetamiseni veavad satsi senised abitreenerid Randin Rande ja Juan Martinez.

„Täname siiralt Janit pühendunud töö ja panuse eest meie klubi arengusse! Soovime talle edu uutes väljakutsetes,“ ütles Nõmme Unitedi president Mart Poom. „Usaldame seniste abitreenerite Randini ja Juani kogemusi ja oskusi, et hoida meie meeskond heas seisus ja jätkata mängijate arendamist kuni uue peatreeneri alustamiseni.“

Poom lisas, et Premium liiga debütandina on Nõmme United täielikult pühendunud selleks hooajaks seatud sportlike ja organisatoorsete eesmärkide täitmisele. „Tunneme nii platsi ääres kui ka igapäevastes tegemistes meie toetajate ja fännide suurt tuge, mis innustab meid pingutama. Suur aitäh kõigile, kes meid klubi ajaloolisel esimesel Premium liiga hooajal toetavad,“ lausus ta.

United tuleb taas väljakule reedel, kui nad võtavad Sportland Arenal mõõtu Tartu Tammekaga.