„Mul on finaallauas lihtsalt pisut rohkem õnne kui konkurentidel, kes näitasid samuti head mängu. Kindlasti tunnustan finaalivastast Bahtijar Kulijevit, kellega käis võrdne heitlus kuni viimaste kaartideni,“ kommenteeris Viikman turniiri järel. „Väga hea meel on selle üle, et sain viienda meistritiitli mängus, mida olen online rahalaudades palju mänginud ning kus tunnen end kindlalt ka keerulistes olukordades,“ lisas Viikman, kellele esikohaduellis alla jäänud Bahtijar Kulijev saavutas omakorda esikoha meistrivõistluste koondarvestuses, kui edestas kõige napimalt ühe kohapunktiga just Viikmanni.

250-eurose sisseostuga kahepäevasest turniirist võttis osa 35 mängijat, kellest 14 kasutas ka teistkordse sisseostu (re-entry) võimalust. Avapäeva lõpetas liidrina pokkerientusiastist meelelahutaja Kristjan Laas, hilisem võitja Viikman alustas aga finaali kõige väiksema punktisummaga. Lõppmängus suutis aga just Viikman initsiatiivi haarata ning peagi võistlust juhtima minna. Vastased andsid küll väärika lahingu, kuid mängu üldist käiku nad muuta ei suutnud. Juba viiendat korda Eesti meistriks tulnud Viikman on tuntud väga mitmekesise mängijana – ta võitis mullu ühe meistritiitli nii live- kui online-pokkeris, olles sealhulgas edukaim ka EMV põhiturniiril.

Turniiri 10 473-eurone auhinnafond jagunes seitsme parima vahel. Viikman teenis 3455, teiseks tulnud Kulijev 2200 ning kolmanda koha saavutanud Marko Kolk 1570 eurot auhinnaraha. Esimesena jäi poodiumilt välja Laas, kelle järel jõudsid auhinnarahadesse ka Richard Koppel, Nils Kollandsrud ning Henrik Puija.

2010. aasta märtsis asutatud ning Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 600 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Unibet, Optibet, Coolbet, Win TV ja Jokker.ee.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid