Iga tiimi liige osales ühel samaaegselt toimunud 17 mängijaga miniturniiril ning osalejad teenisid punkte vastavalt saavutatud lõppkohale. Kuigi võitjavõistkonna liikmed ei saavutanud ühelgi miniturniiril esikoha, tagas summeeritud punkite kokkuvõttes võidu just stabiilsus: Joosep Tool oli omal miniturniiril teine, Leone Kala kolmas, Veiko Aava viies, Heimar Lill seitsmes ning Siiri Saar üheksas. Tiimi staažikaim mängija Aava tuli seejuures Eesti meistriks juba kuuendat, Kala kolmandat ning Saar teist korda. Nii Tool kui Lill võitsid Eesti meistritiitli esmakordselt.

„Ma olen meie võistkonna üle väga uhke! Juba alguses olin üsna enesekindel, kuna kõik liikmed täiustasid ja balansseerisid meie tiimi suurepäraselt,“ jagas võistkonna kapten Saar oma tiimi liikmetele kiitust. „Enam õnnelikum ei saakski olla! Kummardame taaskord korraldajate ees ning täname Chesterfield Poker Clubi sooja vastuvõtu eest,“ lisas Saar.

Sarnaselt eelmisele aastale tuli nüüdki teiseks Wismari pokkeriklubi esindusmeeskond, kuhu kuulusid sel korral Gert Laanemets, Herli Olop, Roland Luik, Steven Seller ja Marko Olop. Kolmanda koha saavutanud võistkonnas mängisid Kristjan Maasalu, Kaido Koorits, Kalju Kratovitš, Magnus Pukk ja Rain Mölderkivi.

Turniiri auhinnafond oli 7325 eurot, millest lõviosa jagunes kolme parima võistkonna vahel. Miniturniirid võitnud Magnus Pukk, Sander Leigri, Imre Leibold ja Gert Laanemets teenisid igaüks 250 eurot preemiaraha, vastasega esikohaduellis kokkuleppe sõlminud Ivar Simmer aga 175 eurot. Kui kõige lühem miniturniir vältas pisut alla viie tunni, siis pikimal kulus võitja selgitamiseks seitse ja pool tundi.

2010. aasta märtsis asutatud ning Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 600 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Jokker.ee, Win TV, Coolbet, Optibet ja Unibet.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid