52 144-eurose auhinnafondiga kahepäevasest turniirist võttis osa 122 mängijat, kellest pääses finaalpäeva 16 paremat. Avapäeva kindla liidrina lõpetanud Sahli domineeris ka teisel päeval, ning esikohaduelli Ranel Käsi vastu alustas Sahli kindlas eduseisus. Kuigi loetud minutiteks suutis Ranel Käsi pea kaks tundi väldanud tiitliduelli jooksul isegi juhtima minna, lõppes kõik jaotusega, kus prantslasel oli lihtsalt rohkem õnne. Mõlemad mängijad panustasid all-in enne ühiste kaartide avamist ning kümnete paari avanud Käsi juhtis selgelt Sahli kaheksate vastu. Hoolimata eeldatavast 80%-lisest võidu tõenäosusest avati lauas siiski saatuslik kaheksa ning kuna Sahli punktisumma oli jaotuse eel märksa suurem, lõpetas see jaotus ka turniiri.

Sahli on kolmas prantslane, kes suutnud tulla turniiripokkeris Eesti meistriks. Möödunud nädalavahetusel võitis Alexandre Lorre 669 sisseostuga EMV 2024 rahvaturniiri, 2010. aastal triumfeeris Anthony Barrau-Borde aga koguni kahel online-pokkeri Eesti meistrivõistluste (OPEM) turniiril. Nii EMV-l kui OPEM-il saavad osaleda nii Eesti kodanikud kui ka teised Eesti alalised elanikud või e-residendid, erandina ei laiene osalusõigus hetkel vaid Eestis alaliselt elavatele Venemaa ja Valgevene kodanikele.

Eesti meistritiitliga kaasnes 13 500 eurot auhinnaraha. Ranel Käsi teenis 8355 ning kolmanda koha saavutanud Jürgen Lorenz 5900 eurot. Finaallauda pääses koguni kolm varasemat EMV põhiturniiri tšempionit, kuid paraku ei suutnud keegi neist ajaloolist duublit teha. 2013. aastal EMV põhiturniiri võitnud Madis Müür oli neljas, 2014. aasta meister Ranno Sootla viies ning tiitlikaitsja Kaidar Viikman seitsmes. Nende vahele mahtus kuuenda koha saavutanud vanameister Rain Elmik, kaheksanda ja üheksanda kohaga lõpetasid aga vastavalt Joosep Tool ning Jesus Martinez Ucero.

EMV 2024 aasta mängijaks krooniti kahel turniiril teiseks tulnud Bahtijar Kulijev, kes edestas vaid ühe punktiga Pot Limit Omaha Hi-Low Eesti meistrit Kaidar Viikmani ning festivali kahel esimesel turniiril teise koha saavutanud Martin Piiki. Neljanda koha saavutas Andres Abakanov ning viienda Yanis Sahli, ühtekokku premeeris Chesterfield Poker Club üldarvestuse viite parimat 5000 € väärtuses turniiripiletitega.

2010. aasta märtsis asutatud ning Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 600 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Unibet, Coolbet, Optibet, Jokker.ee ja Win TV.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid