Meeskonnad läksid ajaloolise tiitli ja 500 tuhande dollari ehk umbes 460 tuhande euro nimel Kopenhaageni Royal Arenal toimunud Majori finaalis vastamisi seisus, kus FaZe Clan oli veerand- ja poolfinaalides alistanud maailma teise ja kolmanda meeskonna, olles ise reitinguedetabelis juhtpositsioonil. 2021. aasta Stockholmi Majori võitnud Natus Vincere lähenes kohtumisele võrdlemisi värske koosseisuga, mille üle oli nii fännidel kui ka ekspertidel turniiri eel mitmeid kahtluseid

Esimeses Ancientil peetud mängus näitas Na’Vi kohe, miks neid ei tasu alahinnata ning avamäng võideti tulemusega 13:9. Järgmises mängus sai FaZe aga end käima ning põrmustas antud parima esineja ropzi vedamisel Ukraina meeskonna suisa 13:2. Kuid Natus Vincere näitas hävitava kaotuse järel hämmastavat vaimset võimekust, andes FaZe’ile otsustavas mängus vaid kolm vooru ning kindlustades seisuga 13:3 ja koondtulemusega 2:1 võidu maailma edetabeli esimese meeskonna vastu.

FaZe Clani jaoks jätkus nukker seeria - kuigi finaali on jõutud kõigil seitsmel Counter-Strike 2 turniiril, kus on osaletud, võeti vastu juba neljas järjestikune kaotus. Natus Vincere lahkus turniirilt 500 000 dollarit rikkamana ning läks ajalukku esimese Counter-Strike 2 Majori võitnud meeskonnana, FaZe Clan teenis teise koha eest 170 000 dollarit.

Ukraina organisatsiooni võit on ajalooline ka selle poolest, et esmakordselt läks Majori tiitel nii Soome, Leedu kui ka Rumeenia mängijate kätte. Seejuures valiti leedukas Justinas „jL“ Lekavicius turniiri väärtuslikuimaks mängijaks.

Mängu kõrghetked:

Järgmine Counter-Strike’i S-kategooria turniir algab juba 8. aprillil, kui Hiinas toimub 250 000 dollari suuruse auhinnafondiga IEM Chengdu 2024. FaZe Clan ja Robin Kool on võistlustules turniiri avapäeval kell 10.30, kui minnakse vastamisi Euroopa kvalifikatsiooniturniiri võitnud maailma 47. meeskonna Nemigaga.