Delfi podcast’i „Kuues käik“ värskes osas võtsid äsja lõppenud rallinädala kokku ajakirjanik Kaspar Ruus ja ekspert Roland Poom.

Saate teemad

- Raskest seisust välja tulnud Tänak võttis pühapäevast peaaegu maksimumi. Mida hooaja esimene kruusaralli Tänaku ja Hyundai kohta näitas?

- Takamoto Katsuta lõpetas pika poodiumipõua. Kas jaapanlane on mõõnast üle saanud?

- Adrien Fourmaux’ teine järjestikune poodiumikoht on kõva samm edasi nii talle endale kui ka M-Sportile. Mida prantslaselt sel hooajal veel oodata?

- Mida aasta esimene kruusaralli tuleviku kohta näitas? Mis järeldusi Keenias nähtust teha saab?

- Vastame kuulajate küsimusele. NB! Küsimuste esitajate vahel läks loosimisele rallit kohapealt pildistava rallifotograafi Timo Anise prinditud ja tema autogrammiga pilt võitja enda vabal valikul. Foto valitakse piltide seast, mis avaldatakse kolmapäevast pühapäevani artiklisarjas „Timo Anise 10 kaadrit“. Auhinna pälvis Marek Saar, kellega võtame peagi ühendust.

Kui sa veel ei ole WRC Fantasy mängus „Kuuenda käigu“ liiga liige, siis oled oodatud liituma: https://wrcfan.com/leagues/kuueskaik

Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Spotifyst. Kõige mugavamalt saad uued jaod kätte Delfi Tasku äpist, mille saab alla laadida Google Playst ja App Store’ist. Delfi Tasku veebikeskonna leiad siit!