Eile Kopenhaagenis toimunud Counter-Strike’i maailmameistrivõistlustega võrreldava Majori poolfinaalid viisid vastamisi maailma populaarseimad meeskonnad ja pakkus pingelisi ja kõrgel tasemel mänge.

Esimeses kohtumises läksid vastamisi maailma reitinguedetabeli liider FaZe Clan ja kolmandal real paiknev Vitality, kelle vastu oli FaZe kaotanud viimased kaks kohtumist. Kaardil Nuke alanud kolmemängulises seerias võitis Robin „ropz“ Kooli kodumeeskond FaZe 13:7, kuid prantsuse meeskond leidis järgmises mängus vastuse ning FaZe pidi tunnistama vastase 13:5 paremust. Infernol peetud otsustavas mängus pani FaZe oma oskused maksma ning kallutas seeria 2:1 enda kasuks, võites viimase mängu 13:8. Mängu viis otsustava viimase raundini just ropzi poolt sooritatud kõrghetk, kus eestlane elimineeris eraldatult viimased kolm elus olnud vastasmängijat.

Teises poolfinaalis läksid omavahel vastamisi G2 ja Natus Vincere, samuti kolmemänguliseks veninud seerias võttis lõpuks oma Natus Vincere, kes võttis 2:1 (16:13, 7:13, 13:11) võidu. Ukraina meeskonna staariks tõusis kohtumises leedukas Justinas „jL“ Lekavicius, kes päästis viimases mängus oma meeskonna jaoks juba peaaegu kaotatud vooru, misjärel lagunes G2 mängupilt ning kohtumist enam päästa ei suudetud. FaZe Clani ja Natus Vincere vaheline finaal on Majorite ajaloos toimunud ka 2022. aastal, kui Antwerpis peetud võistluse lõpetas triumfiga FaZe.

Tänane võistluspäev algab kell 19.00 algava šõumänguga Taani staaride ja kohaliku meeskonna Ecstaticu vahel. Kolmest parem formaadis peetav finaal algab Eesti aja järgi kell 21.00. Võistlust saab jälgida Youtube’i, Twitchi või Kicki vahendusel.