Hayes-Davis viskas avaveerandil 18 punkti. Poolajaks oli tal koos 21 silma. Kolmanda veerandaja järel oli ameeriklase kontol 36 punkti ning lõpuvileks juba eelnevalt mainitud 50.

Euroliiga varasem tippmark kuulus Shane Larkinile 49 punktiga. Larkini tippmark püsis 1582 päeva. Larkin viskas 49 punkti Istanbuli Anadolu Efese 2019. aasta võidumängus Müncheni Bayerni üle.

„Panin hooaja eel oma eesmärke paberile ja üheks neist oli Euroliiga punktirekordi ületamine,“ teatas Hayes-Davis kohtumise järel. „Saatsin juba enne mängu algust oma sõpradele sõnumi, et mul on täna suurepärane tunne. Ma ei teadnud, et viskan 50 punkti, kuid olin kindel, et teen palju pealeviskeid.“

„Pean tänama oma klubikaaslasi. Sain end alguses käima ja seejärel leidsid nad mind väljakult suurepäraselt üles. Veel suurem tänu läheb klubi meediadirektorile Ilker Ucerile ja fännidele. Nemad teadsid, et punktirekord on 49 ja nad hakkasid Sarasele (Fenerbahce peatreenerile Šarunas Jasikevičiusele) hüüdma, et ta mind mängu tagasi paneks. Olen saavutuse üle väga uhke. See on suur au,“ lisas ameeriklane.

Turniiritabelis hoiab Fenerbahce 20 punkti ja 12 kaotusega viiendat kohta. Alba on viie võidu ja 27 kaotusega viimane ehk 18. Liiga liidriks on Madridi Real 25 võidu ja kuue kaotusega.