Premier League’i pääsevad võistlema maailma edetabeli neli paremat, lisaks pääsevad neli meest võistlema kutsega. Tänu MM-i teisele kohale osutus valituks ka Littler, kes jaanuaris 17. sünnipäeva tähistas.

Debüüthooajal jõudis Littler esmakordselt finaali kaks nädalat tagasi Berliinis, aga kaotas seal kolmekordsele maailmameistrile Michael van Gerwenile.

Põhja-Iirimaal jäi Littler alistamatuks. Ta seljatas veerandfinaalis valitseva maailmameistri Luke Humphriesi 6:5, alistas poolfinaalis van Gerweni 6:3 ja võitis finaalis maailma neljandat numbrit Nathan Aspinalli 6:4.

„Mul on hea meel võita,“ rääkis Littler Sky Sportsile. „Olen rohkem harjutanud ja see tasus ära. Pean võistlust nautima. Kui seda ei tee, siis ei mängi ka hästi.“

Premier League’i jooksvas edetabelis tõusis ta Luke Humphriesi järel teiseks. Neli paremat pääsevad 23. mail toimuvale play-off’i turniirile. Liiga võitja teenib auhinnarahana 275 000 naela, teine koht 125 000. Auhinnapott on kokku üks miljon naela. Iga osavõistluse võitja pistab ühtlasi taskusse 10 000 naela.