„Üldarvestuse võitmine eeldab mängijalt nii pühendumust kui ka mitmekülgsust, kuna lisaks üldlevinud No Limit Texas Holdemile selgitatakse meistreid ka mitmetes teistes pokkeriformaatides,“ selgitas Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni juhatuse liige Jaan Vaabel.

Üldarvestuse parima selgitamisel lähevad arvesse järgmised EMV 2024 turniirid: heads-up, rahvaturniir, põhiturniir, NLH 6-Max, 8-Game, PLO 6-max ja PLO Hi-Lo. „Arvestus on individuaalne ja nii ei anna kohapunktid näiteks edu EMV võistkondlikul turniiril ega paarismängus,“ selgitas Vaabel. Teenitud punktide arv sõltub mänguformaadist ja mängija lõppkohast, lisaks saab iga võistleja ühe punkti igal turniiril osalemise eest. Re-entry tegemine ja erinevatel rahvaturniiri avapäevadel osalemine lisapunkte ei anna.

Chesterfield Poker Club premeerib käimasolevate Eesti meistrivõistluste (EMV) üldarvestuse viit parimat mängijat tasuta turniiripiletitega, mille koguväärtus on 5000 eurot.

2010. aasta märtsis asutatud ja Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 500 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui ka eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Chesterfield Poker Club, Optibet, Unibet, Coolbet, Win TV ning Jokker.ee.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid